Artister

Nedan finner ni ett urval av kunders favoriter och våra mest bokade artister och musiker, vi har ett brett utbud av underhållningsalternativ, från vokalister, orkestrar, jazzband, slagverkare till dansare & eldslukare. Dessa är endast ett axplock av dem vi samarbetar med, vi anpassar efter ert behov och ger kunden olika förslag och alternativ efter önskemål och inriktningar..

Nova Becc

Har släppt egenkomponerad popmusik som spelats på P3, P4 och P5 och tagit henne runt på alla nattklubbsscener. Hon är Sveriges mest rutinerade DJ-live sångerska! Hon har körat artister som E-type, Ola Salo och Lasse HolmI över 10 års tid har alla ni som har barn säkerligen hört hennes röst på SVT – barnkanal, Disney channel eller Netflix då hon anlitas flitigt som dubbskådis och bl.a sjungit in Barbie filmerna. Bland Sveriges största företag är hon känd som programledare och artist med sina DJ live koncept. Kanske är hon (amerikanskt uttryckt) Sveriges bästa party starter?

Charlie King

En sann talang inom Soul och R&B genren, han föddes i Kampala – Uganda den 28 Augusti 1971. Sedan barnsben har han vart inspirerad av legendariska artister som Michael Jackson, James Brown, Luther Vandros, Marvin Gaye m.fl.År 1991 tog Charlie beslutet att migrera till Sverige där han träffade några av sina landsmän i en grupp kallad ”Swahili Nation”, som startades av den dåvarande platinum-säljande artisten Dr. Alban.1993 signade Dr. Alban Charlie som producent, låtskrivare där han producerade flera projekt inklusive Dr. Alban ”I believe”. Dr. Alban ”Prescription” DrömHus, Waldo’s People, Patricia Lewis och många fler. Det är dags för världen att få höra ”The King” när han nu förbereder sig för att lansera sin första solokarriär.

Rickard Valdés

Är en av Sveriges mest meriterade slagverkare och varit verksam som professionell slagverkare i över 20 år, turnerat med olika internationella artister utomlands. I Sverige har han jobbat med artister som bl.a Kaliffa, Hoffmaestro, Ola Salo & The Ark, Darin, Sarah Dawn Finer, Blacknuss, Latin Kings, Infinite Mass, Salem Al Fakir, Moneybrother, Charlotte Perelli, Daniel Lindström, Cotton Club m.fl. Rickard spelar mycket på olika klubbar i Sthlm som Mr French, Orangeriet, Kasai, F12 och har även samarbetat med olika varumärken som Pernod Ricard, Carlsberg, Red Bull, Havana Club, Bacardi, Stureplansgruppen, United Media Group, Perfect Noise m.fl.

Red Love Music

Alita Creep

Är en artist som bjuder på show i luftakrobatikens tecken. Aerial Hoop, Lollipop, Cube och Silks. Rigg av olika slag finns tillgänglig, både för lokaler med och utan fäste i taket. Utöver det erbjuder hon helhjärtad GoGo-Dancing med en närvaro som garanterat får publikstämningen att höjas. Med interaktioner och ögonkontakt inkluderas åskådarna och får dras med in i dansens värld.

Viktor Renberg

Är den talangfulle saxofonisten från Stockholm som spelar och underhåller på olika typer av fester och event i konstellationen: Saxofon & DJ. En oslagbar kombination där den moderna musiken möter saxofonens toner. Viktor gör allt ifrån mindre tillställningar som bröllop och privata fester till större företagsevent och klubbspelningar. Han spelar även regelbundet på några av Stockholms hetaste nattklubbar och är varmt uppskattad för sin scennärvaro och nära kontakt med publiken.

Eddi Migic

Är en av Sveriges främsta Violinister som kommer att underhålla dig och dina gäster oavsett anledningen. Med en magisk känsla för att kunna anpassa sig till publiken kommer Eddi att garantera en fantastisk show för ditt bröllop, företagsevenemang, nattklubb eller konferens. Eddi spelar till genrer som Dancehall, Hip-Hop, R&B, Orientaliskt och House. Boka Eddi Migic och se till att din publik får en upplevelse som de sent kommer att glömma.

Edisax

Är en klassisk skolad musiker från Kungliga Musikhögskolan som tagit saxofonen in till nya höjder inom modern EDM, Hip-Hop & Elektronisk musik. Hans explosivitet och närvaro på scen samt musikkänsla gör honom unik och ger publiken en ny festupplevelse. EdiSax har spelat på några av de mest kända nattklubbarna i Paris, London, Barcelona, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Stockholm, Portugal och samarbetat med några av de bästa internationella och svenskaDJ’s och producenter.

Alegria do samba

Gör ert event till en karneval! Boka en exklusiv sambashow med karnevaldansare i lyxiga, glittrande och färgsprakande dräkter. Alegria do Samba är ett danskompani med Brasilianskkarnevalssamba som specialitet! Dansarna sätter eld på dansgolvet och får alla gäster att gunga sig euforiska till härliga sambarytmer i ett karnevalståg som inte lämnar någon sittandes. Allt för en genuin karnevalsupplevelse! En sambashow kan vara allt från en kortare happening som överraskning på eventet till en pampig special-koreograferad scenshow med ett extra stort antal dansare och kanske med live slagverk som tillval. En sak är garanterad – med en sambashow på eventet kommer festen att bli en snackis resten av året!