Om oss

Redlove Music

Är baserade i Stockholm och har ett gigantiskt kontaktnät. Vi arbetar aktivt med de erfarnaste i nöjesbranschen och bokar allt från Dj's, vokalister, violinister, slagverkare, saxofonister, m.fl.

Vi hyr även ut Dj-utrustningar, levererar och installerar allt inom ljud och ljus. Scenpodier, Ledväggar, Projektorer, PA-system m.m.

Istället för att boka och hyra från olika företag, så samlar vi och har allt på en och samma plats. Vi skräddarsyr efter ert behov!

Proffsigt, smidigt & enkelt!


NÖJDA KUNDERRECENSIONER


Vi anlitade Redlove Music till vår stora konferens och fest på Annexet, Globen. När vi skulle samla närmare 900 medarbetare från 10 olika orter, kvinnor och män i ålder mellan 22-60 var vi först tveksamma om det skulle gå att få alla nöjda. Vi är supernöjda med det de levererade och kan varmt rekommendera dem till andra, vare sig det gäller stora som små event/ fester!

Andreas Johansson

Project Manager Alten Film festival

Redlove är en grym duo! De kände av publiken på nolltid och fick alla till dansgolvet. Imponerande!

Isabelle Filling

Marknadschef på Phils Burger AB

"Varje gång det är dags för ett av våra större events vänder vi oss till Redlove Music kan vi alltid lita på att vi får kvalité i alla aspekter av arbetet. Med gediget intresse för musik och ljud så får man ett företag som genuint är intresserade av att leverera på högsta nivå. Rekommenderas starkt.

David Pirzadeh

Creative Director & Co-Founder d.brand AB

Vi började samarbeta med REDLOVE MUSIC när vi startade vår restaurang Fleming Beer and food 2018. Dom hjälpte oss att ta ett grepp om AW : s på fredagar och sköter alla våra externa bokningar på Kalaset Catering också med ett grymt resultat. Vi får alltid ett positivt gensvar av våra kunder när vi bokar genom REDLOVE och man vet att deras DJ's alltid kommer att göra allt för att få kunden nöjd.

Michel Howing

Ceo Kalaset arrangemang

Vi har arrangerat Motordagen under många år och 2018 tog vi hjälp av RedloveMusic och DJ Eddy Cabrera som höjde eventet ytterligare ett viktigt steg med siproffsiga bemötande och bästa leveransen av musik. Kan verkligen rekommendera dom

Marcus Sääsk

Partner Connoisseur

Redlove Music kollar alltid upp önskemål, målgrupp, tider mm. Allt ljud och ljus levereras och kopplas upp i god tid

Kerstin Larsson

Eventchef Sturebadet

Redlove Music gjorde en grym prestation. Vi på Synoptik är supernöjda med dem och eventet under vår butiksöppning som blev lyckat!

Isabelle Deniz

Marknadskommunikatör och projektledare SYNOPTIK SWEDEN AB

"Proffsig ut i fingerspetsarna, Jennifer & Redlove Music har alltid en närvaro och perfekt timing under våra eventet. Deras proffsighet och utstrålning höjer helt klart klassen på våra tillställningar!"

Erik Grewin CIO

SERAFIMGRUPPEN AB